Østområdet - Bygvænget 601 - 837 

Naboer kan aftale, at der ikke skal være hegn i naboskel, eller at der i naboskel skal anvendes anden form for levende hegn end det i beplantningsdeklarationen nævnte, men enhver form for hegn skal være levende hegn. Fredensborg Kommune vil dog i hvert enkelt tilfælde meddele dispensation fra bestemmelsen om levende hegn i naboskel, således at carport og garage må opføres direkte i naboskel i en samlet længde på i alt

inden for skel og at bevoksningen til enhver tid holdes inden for skellinien.

. Det er endvidere tilladt at anlægge åbne forhaver mod den vej, hvor overkørslen til parcellen finder sted, dog således at al beplantning skal plantes mindst

Hække skal bestå af de på vedhæftede beplantningsplaner angivne buskvækster. (Også her kan der aftales anden form for beplantning i naboskel).

Som angives i beplantningsplanerne findes der både klippede og uklippede hække. Uklippede hække, med undtagelse af hække i naboskel, skal sættes

inden for skel og klippede hække

Hækkene skal holdes klippede. Hækkene klippes ikke i højden, før der er opnået en højde af

inden for skel.. De uklippede hække må ikke klippes, men nødvendig beskæring skal foretages ved fjernelse af hele grene.

. Hækkene holdes i denne højde.

Vedligeholdelse og klipning påhviler de enkelte grundejere.

Det er tilladt inden for hækbeplantningen at opsætte trådhegn (dyrehegn), dog ikke i større højde end

.

På parcellerne må ikke findes sådan bevoksning, der vil skygge for sol og udsigt eller ved grådighed kan være eller vil blive til væsentlig ulempe for naboer. Således må eksempelvis ikke plantes ask, bøg, el, elm, hestekastanie, lind, løn, platan, poppel, stammede pil, rødeg, ær og østrigsk fyr.

Grundejerforeningen er, såfremt grundejerne ikke opfylder forpligtelserne efter foranstående bestemmelser, berettiget til at lade det pågældende arbejde udføre for grundejernes regning og opkræve udgiften hos grundejeren med tillæg af administrations- og ekspeditionsgebyr.

Grundejerforeningen er bemyndiget til at foretage mindre væsentlige ændringer i bestemmelserne og meddele dispensationer.

Ubebyggede arealer af parcellerne skal anlægges og vedligeholdes som have.

Denne deklaration påtales af grundejerforeningen.

Seneste kommentarer

19.10 | 07:56

Tilmelding til generalforsamling
Tirsdag d 8-11-2022
1 Pers
Havrevænget 316

23.06 | 06:11

kære bestyrelse
vi ønsker hermed at modtage evt nyhedsbreve fra foreningen på forhånd tak bygvænget 811

04.06 | 04:48

Internet: Vi i 204 er også meget interesserede i fibernet.

Kommer til det 200 nummer området snart?

29.03 | 09:16

Internet: Er det muligt at få en fiber / højhastighed
forbindelse til Bygvænget 212 ??

Del siden